GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

UTSTYR

HJEMMETRENING

Utstyr til hjemmetrening

FØLG OSS PÅ TWITTER @GOpluss

Liten tid eller misliker treningssenter? Du får gjort mye hjemme i din egen stue! Her er et utvalg av utstyr du kan bruke for enkelt og effektivt å få en treningsøkt uten å gå ut av døra.

Abilica fitnessball (65 cm), kr 279

Et svært allsidig treningsredskap som du kan bruke til å trene

styrke, balanse og kondisjon.

Du aktiverer nesten alt

du har av muskler når

du trener med en

fitnessball, og den

er spesielt god for

å trene den viktige kjernemuskulaturen.

Ballstørrelse ut ifra høyde:

Under 137 cm – ball 30 cm

Mellom 155 og 170 cm

– ball 55 cm

Mellom 173 og 188 cm

– ball 65 cm

Over 188 – ball 75 cm

Adidas treningsmatte, kr 499

En myk matte gjør styrkeøvelser og uttøying mer komfortabelt.

Abilica kettlebell (8 kg), kr 369

Med kettlebells trener du både styrke og utholdenhet, hele kroppen – og alt på én gang. Det finnes et utall øvelser du kan gjøre med kettlebells.

 

FOR DEG SOM LIKER Å TRENE!

INSTAGRAM @GOpluss #gopluss

Abilica PowerSlide, kr 279

Stikk hender og føtter i posene, ned på gulvet og la armer og bein skli frem og tilbake, inn og ut. God styrketrening og glimrende for kjernemuskulaturen, armer, skuldre, bryst, mage, rygg, sete og lår.

Casall håndledd- og ankel-vekter (0,5–2 kg), kr 249–399

Her kan du få litt ekstra vekt i diverse øvelser – eller du kan ta dem på under gåturen for å få ekstra motstand og litt ekstra trening.

Casall rockering, kr 499

Finn barnet i deg og rock deg i form! Du trener kondisjon, styrke av kjerne, bein, hofter og rumpe, samt at du trener balanse og fleksibilitet.

Casall hoppetau, kr 129

Et glitrende treningsverktøy! Du trener kondisjon, styrke, hurtighet, balanse og koordinasjon. Med ti minutter med hoppetau kan du forbrenne like mye som en halvtimes joggetur. Det er masse muligheter for variasjon – med samlede ben, på annenhver fot, høye kneløft, doble hopp, hoppe på ett ben osv.

Abilica Soft Step, kr 899

Flat og hard på én side, myk og rund på den andre – kan brukes på begge sider avhengig av hvor store utfordringer du ønsker og hvilke øvelser du skal gjøre. Med denne trener du styrke, stabilitet, utholdenhet, balanse, bevegelighet, koordinasjon og kroppskontroll.

 

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!