GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

TRENING

TOPPTUR

Topp med topptur

Vintersesongen er i gang, og med snøen kommer lysten til å spenne på seg skiene – eller fellene. Er du en av de etter hvert mange som velger bort skianleggene og heller finner deg en passende fjelltopp å bestige, er belønningen er stor!

1. Topp trening!

Randonee er en super måte å trene hele kroppen. Spesielt turen opp er fantastisk kondisjonstrening. Jo brattere fjell, desto tøffere er det for hjerte og lunger  – og musklene, selvfølgelig.

 

 

2. Topp for hodet!

Dette er bra på flere måter. For det første styrker det koordinasjonen. For det andre er det mental trening, her må du tenke selv, løse eventuelle problemer og bokstavelig talt, stake ut din egen kurs.

 

 

3. Topp avslapping!

Toppturer er ren meditasjon. Stillheten, den friske luften, folketomt – nesten. Nyt naturen og opplevelsen og la tankene fly. Dette er virkelig å leve i nuet.

 

4. Topp variasjon!

En dag i et skianlegg vil aldri kunne romme så mye variasjon og opplevelser som en topptur. Her endrer naturen seg, omgivelsene, forholdene og teknikken. Du får variert trening i variert natur, bedre blir det ikke.

 

 

5.  Topp opplevelse!

Få ting kan matche frihetsfølelsen du får når du går i fjellet, enten det er med eller uten ski. Det er trening, mestring og friluftsopplevelser, et kinderegg av positive og energigivende elementer. Glem dyre heiskort og dårlig fastfood til skyhøye priser –  fjellet er gratis og ingenting smaker bedre enn matpakken når du har nådd toppen!

 

Les også: 5 tips for topptur!

Les også: Tormod Granheims teknikktips for topptur!

FØLG OSS PÅ TWITTER @GOpluss

INSTAGRAM @GOpluss #gopluss

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!