GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

UTSTYR

 

Som hånd i treningshanske

Vi har funnet tøffe treningshansker som gjør økta til en lek – og underverker for stilen.

FØLG OSS PÅ TWITTER @GOpluss

Det kule svenske merket, Stronger, tar Norge med storm. Polstret og dekket med slitestrekt semsket skinn og justerbar håndleddsstropp. I Snow Leopard, Aloha og Vietnam, kr 249.

Allround hansker fra Abilica med syntetisk skinn i håndflaten for godt grep og ekstra polstring på utsatte steder. Puster godt. Multisport gloves for både dame og herre, kr 199.

Tøffe hansker fra Nike med padding på innsiden for komfort og godt grep. Kan justeres i håndleddet. Renegade Training Gloves, kr 399.

Kule ventilerende hansker fra Nike som transporterer bort fuktighet. Forsterkning og polstring i hånden for komfort, med justerbar stropp ved håndleddet. Women’s Pro Elevate 2.0, kr 349.

Spesialdesignet for damehender i stretch for bedre passform med forsterket innside, Casall Exercise Glove, kr 249.

Casall HIT Exercise Glov Short med neondetaljer og godt grep, kr 219.

Stilig hanske fra Reebok som puster godt med polstret håndflate for godt grep. Studio Glow, kr 299.

Sprit opp økta med sjokkrosa detaljer, Exercise Glove fra Casall, kr 299.

Røff fra Nike med syntetisk skinn som gir godt grep. Hanskene puster godt og har justerbar borrelås for perfekt fit. Motivator Training Gloves, kr. 299.

Stilrent fra Casall i mykt lær av høy kvlaitet, som gir godt grep og ekstra støtte til håndleddet. Exercise Glove Pro, kr. 199.

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!