GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

UTSTYR

LØPESKO

Pigg favorittskoene dine

 

FOR DEG SOM LIKER Å TRENE!

FØLG OSS PÅ TWITTER @GOpluss

INSTAGRAM @GOpluss #gopluss

Snø og is krever ekstra utstyr for løping på vinteren, men det betyr ikke at du må sette bort favorittskoene dine for sesongen. Prøv heller å få satt inn pigger.

De fleste løpesko kan pigges. Du kan gjøre det hos skomaker eller i enkelte sportsbutikker, for eksempel Löplabbet.

Prinsippet er enkelt, du velger sko du liker å løpe i, gjerne noen som tåler en litt varmere og eventuelt tykkere sokk enn det du bruker gjennom sommerhalvåret.

Børst og gjør skoene rene før du leverer dem. Skoene får stort sett pigger som er skrudd rett inn i yttersålen, men det er også mulig å skyte dem inn med en trykkluftpistol. Vanligvis bruker man 3–5 pigger i hælen og 4–6 foran. Hvis du vil kan du være med på å bestemme hvor piggene skal sitte.

Pigging passer best på sko som har en viss tykkelse i mellomsålen, og det er ikke bra på sko med gass-såler, da kan man punktere sålen.

Normalt tar ikke piggingen lang tid, og du kan få tilbake skoene dagen etter. I beste fall til og med samme dag. Pris fra kr 300 pr par.

 

Les også: Skiskoene som passer for deg

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!