GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

MOTIVASJON

Overskudd i vintermørket

Av og til kjører man seg fast i en dårlig livsstil, og det er ikke alltid så enkelt som å snøre på seg et par joggesko for å endre det. Det finnes en rekke grupper og programmer der man kan få hjelp og støtte til å snu skuta. Vi har sett nærmere på ettårsprogrammet FreeLiving.

1. Vitaminkick

Vi trenger vitaminer og et sunt kosthold gjennom hele året, men spesielt på vinterstid trenger vi litt ekstra påfyll. D-vitamin er viktig når du ikke får så mye dagslys, C-vitamin er en viktig antioksidant som blant annet hjelper mot forkjølelse, vitamin B hjelper til å gjøre  mat til energi og vitamin A er bra for immunforsvaret – for bare å nevne noe! Med andre ord, spis frukt og grønt som mellommåltid, damp og bak til middag og lunsj, bruk det i smoothies, juice eller salater. Bare sørg for å gi kroppen det ekstra boostet!

 

2. Få nok søvn

Klarer du å legge deg en time tidligere om kvelden får du belønning gjennom mer energi og utholdenhet.

 

3. Yoga

Flere yogastillinger kan forbedre og gi deg bedre energi. Sjekk på nettet, eller meld deg på et kurs. I tillegg til mer energi er det både god og nyttig trening.

 

4. Få nok lys

For de fleste av oss er det ikke bare å ta seg en time eller to ute i dagslyset, jobb eller studier sørger for at vi må holde oss innendørs de få timene solen er oppe. For noen kan løsningen være energilamper. Plasser dem på pulten og kjenn at energien kommer tilbake! 20 – 30 minutter om dagen bør holde.

 

5. Tren!

Ja, vi vet det er høna og egget, men trening avler energi, som igjen gjør det lettere å få overskudd til å trene. Med andre ord, når pledd og peis frister mer enn treningstøy og tredemølle, tenk på bonusen du får når du knyter på deg joggeskoene og kommer deg ut. Og peisen står jo der fortsatt når du kommer tilbake!

 

Les også: få livet i balanse

Les også: lek deg i superfoRm

Les også: trim uten trening

Les også: D hjelper!

Les også: Ikke glem å puste

FØLG OSS PÅ TWITTER @GOpluss

INSTAGRAM @GOpluss #gopluss

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!