GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

GO+ er for alle som er glad i å trene. Her finner du informasjon og inspirasjon fra eksperter innen alle grener. Utgangspunktet for GO+ er nettsidene hvor du finner artikler om trening eller treningsrelaterte temaer. Det kan være alt fra øvelser, motivasjonstrening og skadeforebygging, til tips om aktive feriereiser, tester av utstyr og kostholdstips.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål? Send oss gjerne en e-post!

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

ANNONSER HOS OSS!

Vil tilbyr ulike annonsepakker og unike priser!

Vi tilbyr annonseplass i Toppbanner, Stor Toppbanner og Skyskrapere i ulike størrelser. Vi kan lage gjennomgående annonser der din annonse synes på mange underliggende sider i tillegg til førstesiden.

Alle formater støtter Flash, JPG/GIF, eller HTML5. Tyngde på bannere må ikke overskride 90 Kb. Hosting av HTML5 elementer må gjøres av annonsør. Fallback-annonse må legges ved og URL til hvor annonsen skal linkes. Det er også fordelaktig for oss om filnavn ikke inneholder mellomrom eller spsialtegn.

Ta kontakt for priser og mer informasjon: annonse@gopluss.com

HER FINNER DU OSS

C/O Spanish Inq AS

Hammergata 4

0465 Oslo

REDAKSJON

Elisabet Skårberg

elisabet@gopluss.com

Maria Stangeland

maria@gopluss.com

Jon Tore Modell

jon.tore@gopluss.com

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!