GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

UTSTYR

TRENINGSBAGEN

Hvis treningsmotivasjonen svikter, kan den minste ting få oss til å skulke. Ha derfor alltid treningsbagen ferdig pakket, så det er lett å løpe ut døra. Her er en oversikt over hva som alltid kan ligge klart i bagen.

Nyttig i treningsbagen

Håndkle

Ha alltid et rent håndkle liggende! Rekk opp hånda alle som har opplevd å måtte tørke seg med T-skjorten sin ... Det trenger ikke være så stort så det tar hele bagen – bare husk å få med håndkleet.

 

Toalettsaker

Lag en minitoalettveske med alt det nødvendigste, så slipper du å måtte plukke med deg alt småtteri hver gang. Hvis toalettvesken «bor» i bagen, slipper du å glemme noe i farta.

 

Vannflaske

Det trenger ikke være noe fancy, gjerne en gammel Farris-flaske, men skal du trene med litt intensitet er påfyll av væske essensielt!

 

Sko

Det er lurt å ha flere par sko til trening, og pass på at et av parene alltid ligger i bagen din. Sko er så åpenbart at det er lett å glemme. Les mer om løpesko her

 

Plastpose

Det er praktisk å ha med en pose til å putte våte håndklær og treningstøy i, så blir ikke alt i bagen vått, og du hindrer at eventuelle bakterier får sjansen til å spre seg.

 

Hårstrikker

Klassiker: Utslått hår er lekkert, men en plage på trening. Lett å glemme når du går nystylet hjemmefra om morgenen, så greit å ha noen ekstra liggende.

 

Tørre klær

Hvis du skal rett hjem etter trening, er det ikke alle som dusjer før de kommer hjem. Da er det lurt å ha med en tørr topp eller en treningsdress sånn at man ikke blir kald og i verste fall syk på hjemveien.

 

Sokker

DET er irriterende, det, når du plutselig oppdager at alt du har er de svette treningssokkene og må gå barbeint i skoene. Sokker tar lite plass, så ha heller med et par for mye enn for lite.

 

Undertøy

Veldig kjedelige å måtte gå «kommando» resten av dagen fordi du har glemt rent undertøy. Samme som med sokker: Heller et par for mye enn et for lite.

 

Snack

Ha alltid en banan, nøtter eller lignende i bagen. Ofte lar vi oss stoppe av at vi er for sultne eller tomme for energi, og det er jo dumt hvis man først har tenke å trene. For ikke å snakke om at det er lurt å fylle på etter en økt. Barer og nøtteposer holder lenge, så de kan du trygt ha liggende til nødstilfeller.

 

Renseservietter

Det er lurt å fjerne sminke før man trener så man ikke risikerer kviser og uren hud.

 

Ekstra øretelefoner

Mange er avhengige av musikk når de trener og får ikke flyt og damp uten. Ha et ekstra lite sett øretelefoner i bagen, så er økta reddet!

 

Kontorbag

Ha en bag med alt du trenger på kontoret. Så hvis du plutselig får lyst til å ta en løpetur i lunsjen eller stikke innom treningssenteret på vei hjem fra jobb, så kan du det.

 

PS. Husk å ta en gjennomgang av bagen med jevne mellomrom, så unngår du at det hoper seg opp med «søppel» og du unngår at du glemmer igjen våte eller svette klær. Tørk over innsiden av bagen innimellom så du fjerner eventuell lukt og bakterier.

 

Les mer om smart treningstilbehør her

FØLG OSS PÅ TWITTER @GOpluss

INSTAGRAM @GOpluss #gopluss

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!