GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

KOSTHOLD

MAT FØR MORGENTRENING

Ikke start uten drivstoff

 

FOR DEG SOM LIKER Å TRENE!

FØLG OSS PÅ TWITTER @GOpluss

INSTAGRAM @GOpluss #gopluss

Det er ikke alltid det frister med stor frokost før du skal trene på morgenen, i tillegg skal man ikke trene rett etter et stort måltid. Det er med andre ord lett å skulke frokosten før morgentreningen, det bør du ikke!

Karbohydrater lagres i små mengder i leveren, det er dette lageret som sørger for å holde blodsukkeret normalt. Gjennom natten tømmes dette lageret, blodsukkeret synker og det kan gjøre at du presterer dårligere under trening, hvis du ikke har fått fylt opp litt. Ideelt sett skal det gå en time eller to fra et stort måltid, og det passer jo ikke alltid om morgenen. ½ – 1 time før økten bør du likevel prøve å få i deg et lite måltid. Det kan være kornblanding med frukt, havregrøt med bær, en skive grovbrød med proteinrikt pålegg, yoghurt, frukt eller en smoothie. Dette sammen med en god væskebalanse vil sørge for at du er bedre forberedt til økten og klarer å yte mer.

 

Gode alternativer før morgenøkter, ½ – 1 time før trening:

Havregrøt med bær

Energibarer

Smoothie

Yoghurt med frukt

Frokostblanding med frukt eller bær

Grovt brød eller knekkebrød med ost, skinke, egg eller kalkun

Juice

Frukt eller grønt – for eksempel et eple eller en gulrot

 

Les også: Drikker du nok?  Les også: Er sjokolade bra?  Les også: Nyttige nøtter  Les også: Spis deg frisk  Les også: Spis deg vakker  Les også: Supertrening  Les også: Tid for egg  Les også: Detox med supermat Les også: Rensende oppskrifter  Les også: Riktig kosthold for deg som trener mye

Havregrøt med blåbær og havregrøt med eple og bringebær.

Bærsmoothie.

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!