GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

TRENING

Gruppetrening – når du vil

Hvis du liker å trene med instruktør, men ikke alltid rekker å komme deg på treningssenteret, har SATS Elixia tilbudet for deg. Med Online Training kan du ta din favorittime når det passer deg.

Mange foretrekker å trene med en instruktør som står i front og leder an – og kanskje motiverer deg litt ekstra når du tror du er tom. Og det kommer stadig nye, spennende gruppetimer som kan gjøre treningsøkten din adskillig mer interessant og variert.

Men i en travel hverdag er det ikke alltid så enkelt å få det til å klaffe med timene på treningssenteret ditt. Derfor lanserte nylig SATS Elixia Online Training, som er et utvalg med korte, men effektive gruppetreningstimer på nett. Du kan velge mellom 17 forskjellige timer i kategoriene Cardio, Body/Mind, Strength, Flexibility, Dance, Mama og Family, og du finner varianter som crosstraining, kettlebelltrening, yoga, triggerpunktøvelser og afrikansk dans. For å nevne noe. Så lenge du har tilgang til nett, har du tilgang til timen, så du kan ta din favorittøkt hjemme, på ferie eller ute i det fri, om du vil! Du må være medlem for å få tilgang til de virtuelle timene, men de koster ingenting ekstra utover prisen for medlemskapet.

 

Les mer på sats.no

 

Les også: alt du lurer på om PT-utdanning

Les også: følg pt-drømmen

Les også: Tren smartere med screening

Les også: Topptrent med tau

Les også: skli deg i toppform

FØLG OSS PÅ TWITTER @GOpluss

INSTAGRAM @GOpluss #gopluss

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!