GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

GO+

INFORMASJON

GO+

GO+

GO+ TRENINGSDAGBOK

Kr 99 Pris inkl. mva. (ord. pris kr 249)

Nå får du nå GO+treningsdabok til kr 99. Frakt kommer i tillegg.

GO+ treningsdagbok er for alle som ønsker et aktivt liv, uansett hvilken aktivitet du driver med, alder eller kjønn. Loggfør treningen din, sett deg mål – og se fremgangen!

Boka er i et hendig format (cirka A5-format) og passer både i ­treningsbagen og i veska. Boka har plastomslag slik at den tåler en trøkk!

NÅ KUN
KR 99
Frakt kommer

i tillegg.

SALG

OM INNHOLDET @GOpluss #gopluss

Generell info om frakt og levering

Produktet vil normalt ta cirka en uke fra du bestiller varen hos oss til du mottar varen. Alle priser gjelder for levering i Norge.

Vi benytter Posten/Bring til frakt. GO+ tar forbehold om fortløpende endringer i priser og betingelser knyttet til frakt og levering. Beløpet du belastes i frakt i vil til enhver tid komme opp når du kommer til kassen i nettbutikken. Vi leverer normalt ikke til land utenfor Norge.

Bytte og retur: Hos oss har du 14 dagers ubetinget angrerett. Ved bytte og retur skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Returadresse: GO+, c/o Spanish Inq AS, Hammergata 4, 0465 Oslo.

Har du spørsmål – kontakt oss gjerne!

SALG

OM GOpluss.com

GOpluss er for alle som er glad i å trene. Vi skriver om trening, kosthold, motivasjon, utstyr, reiser. Vi har egen nettbutikk – og egen treningsdagbok!